Nieuw rVDM: ‘Alleen de manier van melden verandert bij het boer-boer transport’

1 januari introduceerde de RVO het rVDM. Het rVDM levert, volgens rvo, een belangrijke bijdrage aan het beter in beeld krijgen van de vervoersstromen in de mestketen.

Deel dit topic

Reacties

diekman
Bevestigen lukt niet. Wat een bureaucratie.
Mooiproater
@diekman heb vanmiddag gebeld, dacht dat het hier ook niet lukte maar was wel goed doorgekomen. De ontvangende partij moet hem ook eerst bevestigen voordat hij geregistreerd komt te staan. Heb doorgegeven dat dit erg onduidelijk is en dat het veranderd moet worden, ze gingen er mee aan de slag en zullen binnen 5 dagen terug bellen. Het kan ook niet in 1 keer goed gaan........zucht
Cowboy3
@diekman Gewoon de papieren versie invullen en digitaal melden, dat kan nog tot maart.
hookwood
@diekman oh dus het ligt niet aan mij...
hookwood
@diekman werd net gebeld door de buurman, die had uitgevonden dat de te bevestigen transporten in rVDM app staan en dus niet bij de rVDM vooraanmeldingen.

Lekker duidelijk allemaal....

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!