Illustratie van:
5

Renault 421M - Hydrauliek koppeling M / V vs druk /retour

Vrij nieuw hier maar het volgende. Ik ben een hefmast aan het opbouwen voor achter de renault. Wie kan mij vertellen wel koppeling de druk kant is het mannetje of het vrouwtje? (op de trekker zelf, due niet de slang van de mast)

Dan kan ik even een slang laten maken.

Alvast bedankt.

Groetjes Thomas
Beemte Broekland.

Deel dit topic

Reacties

Even de hydrauliek bedienen zodat de persleiding onder druk komt te staan. Dan kun je de nippel niet indrukken. Die van de retour kun je altijd indrukken.
Goeie tip ga ik doen, ik koppel de kuilbak wel ff aan dan weet ik het zeker.
Bij onze trekker is vrouwtje de pers. En mannetje drukloze retour
Inderdaad Stephan, daar waren we na het uitprobeersel hierboven ook achter. Bij witteveen hier om de hoek slang laten persen en hoppa hefmast weer operationeel nu alleen ff een frontgewichtje er bij op. (Wilde ik toch al voor de Seegers in de lengte te rijden)

Bedankt voor de tips mensen. Leuk forum hier.

Grtz Thomas
@ThomasRouw veel plezier met je trekker

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 421M en hebben de trefwoorden renault , trekker , hydrauliek , opbouwen , koppeling , druk en Broekland geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
320