Illustratie van:
5

Fiat 80-90 DT - Geen stroom in bovenpaneel in cabine.... Waar zit de zwevende zekering?

Goedendag,

Betreft een fiat 80-90DT met comfort cabine.
Ik heb geen stroom meer in het paneel boven in de cabine waar de ventilator, ruitenwisser, zwaailamp en radio op zit.

Er zit al een compleet nieuwe zekeringskast in. (werkverlichting was een keer warm geworden en 1 aansluiting was gesmolten)
Werkverlichting vervangen voor led. Nieuwe aansluitingen op de lampen en zekeringskast en nog steeds heb ik geen stroom boven in de cabine.

Het probleem was er al voordat de werkverlichting warm is geworden dus het zijn twee verschillende problemen.
Zit er nog ergens een zwevende zekering die ik nog niet gevonden heb?

Alvast bedankt!

Groeten Koen

Deel dit topic

Reacties

Heb je alle stekkers al gecheckt?
Onder de cabine zitten koppelstekkers voor de stroom die naar boven gaat voor het geval de cabine eraf moet.
Die stekkers willen na verloop van tijd wel eens slecht contact maken door vocht/ prut.
Even wat contactspray deed ik er regelmatig in spuiten.
+1
@DANOONTJE POWERR
Dank voor de reactie. Ga dit direct controleren
@Fiat80-90DT de voedings draad voor de werklampen kun je beter ff aan de startmotor vast maken. Dan gaat er minder stroom verloren. Er zitten bovenin de super comfort cabine 2 relais voor de werklampen. Er is verder geen zekering normaal buiten de zekeringkast. Voor meer info pb
Bij onze 980 zit er nog een zekering als je het bovenpaneel eruit pakt maar ik weet niet zeker of deze origineel is en of dat dit op een 80-90 ook is
De stroom voeding loopt via de linker zwarte zij kap langs de deur stijl omhoog. Dan horizontaal in het plafond naar voren naar de linker cabine hoek. Daar zit een soort demontabel kapje van de bekleding met stekkers er achter. Ik zou goed de draden volgen. Ze komen uit bij de stekkers onder de trekker wat Danoontje power ook aangaf.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 80-90 DT en hebben de trefwoorden fiat , cabine , warm , zekering , stroom , ventilator , zwaailamp , vervangen , lampen en aansluiting geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!