Illustratie van:
7

Vredo Onbekend - Vredo mesttank 9800 electric ervaring

Wie heeft er ervaring met een vredo mesttank electric?
Hoe bevalt de tank?
onderhoud?
onderdelen makkelijk verkrijgbaar?

Deel dit topic

Reacties

Dat is een tandem asser? En voorop zit zn grote gele bak waar alles onderzit
@oanejorrit12
correct
@DTenHave hier ook zo een gehad, vonden de tank maar lomp zwaar.. verder toen ie weg ging was de tank op. Heb er eventueel nog een aantal onderdelen van liggen

(klik om te vergroten)

Hebben wij gehad, Als die het deed ging het wel. Vaak storing meegehad oid, de zuigarm ging heel ruig naar beneden door het gewicht. Nu hebben we een tank met een gewoon een dubbelwerkend ventiel en drukloze retour, werkt eigenlijk wel beter want met zon vredo moet je constant de pto aan hebben voor de hydrauliek.
@Jelle Boerkamp6110 dit was onze tank, of onze trekker was te licht, (rond de 7 á 7,5 ton) maar de tank ging alle kanten op over de weg trekker en al, dat had denk ik ook te maken met de trekhaak

(klik om te vergroten)

.
+2
Hopeloze dingen, vooral elektrisch een drama en trekken als een ploeg. Er is een reden dat ze altijd zo goedkoop zijn tweedehands helaas.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Vredo en hebben de trefwoorden mesttank , vredo en ervaring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!