Illustratie van:
11

Vredo Onbekend - Vredo mesttank 9800 electric ervaring

Wie heeft er ervaring met een vredo mesttank electric?
Hoe bevalt de tank?
onderhoud?
onderdelen makkelijk verkrijgbaar?

Deel dit topic

Reacties

Dat is een tandem asser? En voorop zit zn grote gele bak waar alles onderzit
@oanejorrit12
correct
@DTenHave hier ook zo een gehad, vonden de tank maar lomp zwaar.. verder toen ie weg ging was de tank op. Heb er eventueel nog een aantal onderdelen van liggen

(klik om te vergroten)

Hebben wij gehad, Als die het deed ging het wel. Vaak storing meegehad oid, de zuigarm ging heel ruig naar beneden door het gewicht. Nu hebben we een tank met een gewoon een dubbelwerkend ventiel en drukloze retour, werkt eigenlijk wel beter want met zon vredo moet je constant de pto aan hebben voor de hydrauliek.
@Jelle Boerkamp6110 dit was onze tank, of onze trekker was te licht, (rond de 7 á 7,5 ton) maar de tank ging alle kanten op over de weg trekker en al, dat had denk ik ook te maken met de trekhaak

(klik om te vergroten)

.
+2
Hopeloze dingen, vooral elektrisch een drama en trekken als een ploeg. Er is een reden dat ze altijd zo goedkoop zijn tweedehands helaas.
+2
@Jelle Boerkamp6110
Volgensmij hebben wij dus jullie oude tank. Die hebben we toen bij Bruggeman gekocht.
Bij ons doet de tank het wel goed, we hebben alleen in het begin de hydrauliek pomp laten reviseren omdat die het niet meer goed deed.
En de zuigarm wat je in een van je eerdere reacties had staan dat die met veel geweld omlaag ging, dat komt omdat het reduceerventiel op de cilinder helemaal uitgedraaid was, ff weer iets ingedraaid en gaat nu meer mooi rustig.

Verder vinden we het wel een fijne tank om mee te werken, ook omdat de kuubs afgifte perfect werkt.
Maar als je problemen met de elektronica krijgt kun je er vrij weinig aan doen zelf, aangezien dat nog best wel ingewikkeld is bij die dingen.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
@CrisGeerdink ja dat is hem wel, iets andere bemester lijkt t. Onze trekker kon hem net zo'n beetje baas op de weg maar ging nog alle kanten op. Mooi dat die goed werkt! We hebben er van 2012 t/m 2019 mee gereden en nu ingeruild op een Schuitemaker robusta 125
+1
@Jelle Boerkamp6110 Ja de bemester wat er toen achter zat hebben we er niet bij gekocht omdat we deze al hadden.
+2
@CrisGeerdink tank ziet er net uit.

Maar jij hebt er ook een hele beste trekker voor😅🫠

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Vredo en hebben de trefwoorden mesttank , vredo en ervaring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1.368
ONDERWERPEN