Vraag over werk als monteur

Hallo allemaal,

Ik heb even een vraagje. Is er een site of forum waar mensen kunnen vragen naar monteurs of juist mensen hun diensten aan kunnen bieden als monteur. En dan bedoel ik eigenlijk als freelancer of zzper. En dan in de landbouwtechniek. Stel er is bij een bedrijf door omstandigheden de vraag naar een monteur voor een project of voor een bepaalde tijd. Alles wat ik nu eigenlijk vind is eerder als vacatures voor vast werk. Was ik even benieuwd naar.

Deel dit topic

Reacties

+1
roscho
Ik vond alleen deze: werkzoeken.nl/
Vacatures in gebieden en opleidingen die je zelf kunt aangeven.

Daarnaast zou je het natuurlijk ook hier eens kunnen proberen via Forum - Start een topic - Vraag aan de leden. Misschien is er iemand die een vacature weet of die een loslopende monteur kent.
+3
hoest
Als je zorgt dat je werk goed is en dat de mechanisatie en loonbedrijven in je buurt weten dat je los in te huren bent dan denk ik dat je meer werk krijgt dan je aan kunt
+3
brauheist
@hoest precies, denk dat dit via via mond op mond het beste gaat.
Ik zie ook wel is oproepjes op fb voorbij komen in bepaalde groepen waarbij zelfstandige monteurs hunzelf aanbieden
Welten
@hoest het is niet dat mijn werk niet goed is. Maar de bedrijven die ik ken of hier zitten zijn niet direct opzoek naar monteurs. Daarom wilde ik mijn gebied wat vergroten. Het zou mij ook niet erg lijken om 1 week bijvoorbeeld verder weg te werken omdat daar iemand nodig is om bij een karwei te hulp te schieten. En hoeft van mij nier alleen maar monteur werk te zijn.
+1
hoest
@Welten gewoon een mailing rondsturen dan dat je beschikbaar bent voor losse inhuur dan krijg je werk genoeg
+1
oldtimergek
@Welten Huizingharvest.com , die heeft heel veel projecten wereldwijd. Zoeken ook zzp, freelancers e.d Hele mooie projecten momenteel in Australie. Kijk maar eens op hun site, zoeken nu 13 mensen.
+1
edwin-hensbergen
Als je het niet erg vind om doordeweeks van huis te zijn en 2 rechter handen hebt dan is er ontzettend veel werk te vinden. Onderandere huizing harvest zoals eerder al geantwoord is op je vraag. Of buiten de agrarische sector kijken. (Hoger uurloon & heel veel keuze)
Welten
Ja ik hoef niet meteen naar het buitenland maar hier in Nederland wil ik wel overall werken
+2
Kosk123
De grotere mechanisatie bedrijven hebben volgens mij allemaal wel vacatures open staan. Daar zou je op kunnen reageren en je diensten aanbieden, ik denk dat er wel vraag is naar een goede monteur.
Grootste bezwaar zal natuurlijk blijven dat je geen vast werk zoekt. Daarnaast kan je werkervaring niet voldoende zijn voor de leuke projecten, of ze zullen die vooral voor het vaste personeel houden om die tevreden te houden.
+3
mrpieter
Ik merk zelf dat de landbouwmechanisatie nog heel erg moet wennen aan de in te huren losse krachten. Ze hebben veel liever iemand die gehele week bij ze binnen staat.
Ook al staan er monteursvacatures open vaak is dan de vraag hoeveel dagen per week je constant in te zetten bent.
Loonwerk en andere toeleverende bedrijven richting agrarische sector beginnen al meer te wennen aan de in te huren monteur.
Over het algemeen is het zo dat als je eenmaal ergens binnen bent en het bevalt goed dat je maar aan hoeft te geven wanneer beschikbaar en dat dat wel ingevuld wordt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0