Illustratie van:
5

Fordson Super Major - Aftakas hendel keering blikje

Hallo,

Ik wil een nieuwe keering zetten om de as die de aftakas met de hendel inschakelt. Hier zit een blikje voor die je niet bij de nieuwe keering krijgt. Dit blikje is vermoedelijk om de keering op de sluiten maar hoe zit deze vast? Krijg hem dr nog niet heel uit tot zover.

Mvg

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Er zullen er zich nog wel meer melden, maar volgens mij is het gewoon een ander model keerring en is het 'blikje' geen los onderdeel, maar de oude keerring.
+2
@R Bouwmeesters precies. Ouderwetse keerring.
@Hanomag22 dank
Stofring
+2
Advies van @RPCounty 2 nw keerringen plaatsen .dan weet je zeker dat hij dicht is .dat was toen der tijd het advies van Richard toen ik deze ging vervangen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major en hebben de trefwoorden super , super major , aftakas , fordson , keering , hendel en fordson super major geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!