Illustratie van:
38

Fordson Major - Wie weet hoe je een fordson major meer diesel geeft

Hoi
Wie weet hoe je een fordson major met simms brandstofpomp meer diesel geeft ?
Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Waarom zou je dat willen? Je kunt ervoor zorgen dat de koude start erop blijft staan. Anders zou je iets met de regelaar moeten doen, maar ik weet niet wat.
+5
Dat haakje onder het handvat bij het vulpistool een tandje verder vastzetten.
@GerbertXL
Zo kuj took wel zien
+1
Waarom zou je zo een stuk wereld erfgoed naar de verdommenis helpen, als je er trekker trek mee wil doen eerst maar eentijdje oefenen met deze en as je ut kunt kajnog altijd een rukkert kopen van 160 pk. Ga zeker gen trekkert lopen verkrachten as je nie wit waj aont doe bint.
+3
@blauwe tractor jemig hee, 1 iemand zegt iets over meer diesel of opvoeren en jij bent er weer bij
+4
@Jelle Boerkamp6110 de dorpsgek kom je voeger of later weer tegen.
+1
@blauwe tractor Tijd dat ze jou eens afsluiten van internet, wanneer begin je aan de puberteit? Simpele ziel
+3
Quote Reactie van @bart99:
Simpele ziel

Die ziel zal soms simpel zijn, maar hier niet, hier heeft hij gewoon gelijk. Zonde om zo'n oude trekker meer power te geven dan waarvoor hij gemaakt is. Als het nou om een paar procent gaat, kan ik erin komen, maar daar blijft het vaak niet bij. En rokende trekkers, daar heb ik helemaal een hekel aan.
Maar goed, misschien is mijn ziel wel net zo simpel....
+2
@roscho Laat hem maar eens normaal leren communiceren, dergelijke topics zijn de enige topics waar die op reageert. Van iemand op die leeftijd mag je wel wat meer verwachten dan dit.
@bart99 En u vindt dat u normaal reageert ??????>?
Kun je je eigen naam wel schrijven?????
+1
@blauwe tractor Mwah, ik durf tenminste nog iets van m'n eigen naam te laten zien. En om de rest te achterhalen hoef je ook geen hogere wiskunde gestudeerd te hebben.
+5
@bart99 Ze moeten jou oppakken

(klik om te vergroten)

@J asper lol
+1
Quote Reactie van @bart99:
normaal leren communiceren

Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. En daarom moet je accepteren dat anderen op een andere toon spreken. Misschien kun jij heel mooi zingen, maar dat kun je niet van iedereen eisen. 't Is hier tenslotte een trekkerforum en geen taalkransje.
+5
@roscho Dus je moet accepteren dat iemand gruwelijk lomp is omdat hij zo is? Grapjas.
Quote Reactie van @GerbertXL:
Grapjas.

Alles heeft natuurlijk zijn grenzen. Het ging hierboven over de reactie van @blauwe tractor . Daarin zie ik alleen opmerkingen die wat "kortaan" zijn, hij beledigt verder niemand en maakt ook niemand belachelijk. Als je dat wel vindt, zou je dat ook van @bart99 moeten vinden ("Tijd dat ze jou eens afsluiten van internet, wanneer begin je aan de puberteit? Simpele ziel").
In het verleden heeft @blauwe tractor misschien wel eens een scheve schaats gereden, ik vind dat dit in deze thread niet meer van invloed mag zijn.
@roscho Dit noemen ze huilen met de wolven in het bos, en schaatsen was ik ergens in de 70tiger jaren al mee gestopt te vermoeiend.
Quote Reactie van @blauwe tractor:
huilen met de wolven in het bos

Ik kan niet begrijpen hoe je daarbij komt. Ik probeer de reacties in deze thread objectief te bekijken, zonder daarbij te betrekken wat jij in het verleden allemaal bij de hakken hebt gehad. Daarvan weet ik weinig, ik was toen nog geen lid van TF.
+2
@roscho Ik vind van wel. Tuurlijk hoeft niet iedereen hetzelfde te zijn, maar aanpassingsvermogen heeft die niet. Ze hadden hem nooit een nieuw account aan moeten laten maken
@bart99 Je kan het natuurlijk ook gewoon negeren , minder vermoeiend en minder stressvol.
+2
@blauwe tractor Wat allemaal niet kan. Maar het is nogal zielig dat je op zo’n leeftijd alleen reageert op zulke topics op zo’n kinderachtige manier. Ze zullen wijs met je zijn straks in het verzorgingstehuis
@bart99 Blijf gewoon lekker de boerengedrocht uithangen staat je heel erg stoer en zeker op de kleuteropvan waar je thuishoort. Lees dit aandachtig door dan kun je in de spiegel zien hoe dat eruit ziet Grote jongen wat doe je op dit forum als je jezelf zo kinderlijk gedraagt???
+1
Quote Reactie van @blauwe tractor:
lekker de boerengedrocht uithangen (enz.)
@bart99

Zo, de haantjes zijn weer bezig. Ga gerust je gang, dan onttrek ik me van dit kinderachtige gedoe.
+1
@blauwe tractor Mooi dat het stoer overkomt, dan heb ik dat compliment maar weer binnen. Ik doe net zoveel op dit forum als dat jij doet, alleen houd ik er niet van om iedereen zwart te maken. Alleen jij roept dat over jezelf af.

Maar je gaat je gang maar wijze ouwe man, aan je reacties te zien heb je de basisschool nog overgeslagen
Quote Reactie van @bart99:
basisschool nog overgeslagen

🙈🤣🤣🤣🤣 Overgang wegens leeftijd....
+1
Quote Reactie van @bart99:
aanpassingsvermogen heeft die niet. Ze hadden hem nooit een nieuw account aan moeten laten maken

Jij zou iemand die ooit iets verkeerd heeft gedaan geen nieuwe kans willen geven? Jammer.
Ik vind dat @blauwe tractor volkomen gelijk heeft als hij zegt dat het zonde is om zo'n trekker te "verkrachten".
Er zijn er (behalve ik) meer die het met hem eens zijn, getuige de opmerkingen "Dat haakje onder het handvat bij het vulpistool een tandje verder vastzetten" en "Naar de pomp rijden, Motor uit zetten, dop van de tank, diesel vulpistool in de tank, handel inknijpen en daar komt je extra diesel".
+2
@roscho Ja prima, van mij hoeft dat opdraaien ook niet. Maar als je werkelijk geen enkele meerwaarde op dit forum hebt dan mensen die dit wel mooi vinden op zo’n manier de les te lezen dan hoor je hier volgens mij niet thuis. En ja deze reactie valt nog redelijk mee, maar tussen je mening geven en iemand op zo’n manier op z’n plek menen te moeten zetten zit een heel groot gat. Maar dit is verder ook geen aanval op jou ofzo 😅

Enne, die tweede kans, die had die inderdaad nooit moeten krijgen. Op dat oude account ging het er nog veel heftiger aan toe.
+2
@bart99 Nou, op dit account kan hij nog steeds goed schelden en beledigingen hoor. Ik vind het van de beheerders van deze site wel een grote zwakte. Ze zijn niet voor niks vd site af gegooid. En dan gewoon weer onder een andere naam weer verder kunnen.

Hij is dan ook niet de enige.
+4
@roscho Ik heb nooit gezegd dat ik er moeite mee heb dat/als hij iemand beledigd, dat zijn jouw woorden. Daarom hoef je het ook niet te vergelijken met de opmerking van bart99.
Als een hond 1 keer per week op je dam schijt ga je er vanuit dat het weer gebeurt ook al gebeurt het veruit de meeste dagen niet. Iedereen verdient het voordeel van de twijfel maar blauwe tractor is dat stadium al lang en breed voorbij.
+7
Naar de pomp rijden, Motor uit zetten, dop van de tank, diesel vulpistool in de tank, handel inknijpen en daar komt je extra diesel.

Niet vergeten de dop weer op je tank te doen
😀
+1
Heb zelf deze 3.6 ltr motor in mn Buhrer tractor liggen , haal daar brandhout mee in de bergen , kan niet zeggen dat ik kracht tekort kom , dingen zijn oersterk ook onderin toeren , kwam 1 x tegen de berg op kracht tekort toen bleek t zeefje in de opvoerpomp verstopt te zitten , deze hebben ze mijns inziens te fijnmazig gemaakt , iets grotere mazen had ook gekund , t hooffilter heeft meer capaciteit om vuil op te vangen.
+5
Wacht even, ff popcorn maken.

(klik om te vergroten)

@DANOONTJE POWERR Stuur mij ook een zak op dan. 😉
@roscho je weet dat je het zelf kan maken?
Kan wel een handleiding sturen...
Quote Reactie van @DANOONTJE POWERR:
zelf kan maken

Ik weet wel hoet het moet, maar ik heb hier geen mais. 🤔
Zou er gelijk een goeie lijnpomp op zetten, dan kun je dit nog uitbreiden met grotere norzles, turbo, intercooler. Heeft niks met zwarte rook te maken zolang de brandstof/lucht verhouding maar klopt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Major en hebben de trefwoorden brandstofpomp , fordson en diesel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!