Illustratie van:
1

Strautmann Super Vitesse - Onderdelen of sloper gezocht

Goedendag allen,

Zijn er hier nog mensen die onderdelen hebben liggen van een (sloop)wagen of zelfs een complete hebben staan. Aantal delen van de onze zijn net iets anders dan wat nog verkrijgbaar is en compleet ombouwen naar nieuwer model maakt het voor mij te duur.

Betreft de aandrijflijn naar de rotor toe. Tandwielkast, aandrijfassen en tandwielen voor een wagen met doseerinrichting.

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Vitesse heb ik niets van maar volgens mij nog wel van Ladenlitz doseerwagen maar dat zal.ook niet passen. En ik moet dan ook eerst kijken wat er nog is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Super Vitesse en hebben de trefwoorden rotor , super , sloop , tandwiel , onderdelen , strautmann , ombouwen en gezocht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!