Wie kan of wil voor mij een goede foto maken van een unsinn record worker , en dan van de sticker worker.

Voor een modelbouw project zoek ik een foto van de sticker worker op een unsinn kalkbak.
Als je een foto er van hebt of in de gelegenheid bent om er een te maken dan graag zo recht mogelijk omdat ik er een decal van wil maken.

Deel dit topic

Reacties

+1
Pieter Buren


Is dit recht genoeg? Foto is van internet. Bij het zoeken zag ik ook dat Lmb W van den Brink zo'n kalkstrooier te koop heeft. Misschien willen die wel een foto maken van de sticker.
+1
Eite62
@Pieter Buren ja die had ik ook al in gedachten. Maar is soms maar net wie je treft . De ene doet alles voor je en de andere reageert niet eens. Denk misschien heeft iemand hier nog foto's van zo'n ding of staat er eentje in de buurt. Wil hem nog eens in miniatuur hebben omdat ik er zelf wel veel mee op pad ben geweest. In de zomer kalk strooien en in de winter slakkenmeel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden sticker , record , modelbouw en foto geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!