Illustratie van:
8

International 845 - Aankoop waarbij opletten en ervaringen

Hallo
Ik heb hier in de buurt een international 845xl 2wd te koop zien staan waar ik wel intressen in heb maar wat zijn de voornammelijke punten dat wat goed moeten na gekeken worden voor deze tractor te kopen het gaat vooral hobby mattig gebruikt worden hier bij mij
En wat zijn jullie ervaring met deze tractor
Plus en min punten
Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

+1
In de hoeken van de cabine en voor en achter bij het spatbord willen ze wel eens rotten.

Verder als je er veel mee wilt rijden.
Remmen testen en van de versnellingsbak de synchroonmessen controleren.

En kijken of de motor niet te veel carterdruk heeft.

Starten doen ze wel goed als de electronica goed is. Mijn 743XL start ook de eerste keer na een paar slagen met deze temperatuur ( -6 )

Verder zijn het prima trekkers voor de hobby.
+1
@LuftDeutz inderdaad en wat betreft de versnellingsbak vooral kijken of de hoge groepspook niet uit de versnelling valt, slecht starten is meestal te verhelpen door een snelle startmotor(mahle) te monteren. Er binnen inkijken is moeilijk, soms wil de pakking in het hefdeksel lekken waardoor hydrauliekolie in de versnellingsbak loopt. Vooral goed kijken en alles uitproberen.
De cabine en spatborden kunnen rot zijn, vooral onderin bij de deur stijl.
Als het een met lange poken is zou je kunnen testen of je kunt opschakelen in de groepen of dit nog functioneert.
+1
Dichtingen kunnen ook wel aan vervanging toe zijn. Filters vernieuwen, Radiator kan lekken na al die jaren.
Oliepeil, hydrauliekolie, remvloeistof controleren.
De gewone slijtages met zulke oudere tractoren.
Zijn rotte cabine en/of spatborden te herstellen? Of is dat meestel volledig door en door rot en vervangen enige optie? Ga volgende week naar een kijken (845XL) en wat aan het verzamelen waar ik moet op letten. Las ook al ergens van versnellingsbak lange poken die mettertijd probleem kan hebben dat ergens kunststof stukjes in de bak verslijten waardoor de pook komt vast te zitten ofzo
@Alonso het ligt eraan hoever het doorgerot is
Hoe kan ik trouwens zien waar hij gefabriceerd is? En zijn er fabricageplaatsen die te mijden zijn? Is dat zoals bij de internationals van jaren 70 2de letter die land aanduidt? (D of F bij die 44 reeks) GTractor waar ik ga naar kijken zou van 1987 zijn trouwens.
Als ik rondkijk op foto’s zie ik diverse kleurencombo’s: XL cabines in rood of zwart, buitenrand spatborden achter in rood of zwart =>heeft te maken met bouwjaar vermoed ik en/of locatie van fabricatie?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 845 en hebben de trefwoorden hobby , tractor , international 845 , kopen , ervaring , ervaringen , aankoop , 2wd en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
847