TractorFan 3.0 - Documentatie / handleiding

Omdat ik mijn tijd zo nuttig mogelijk wil benutten heb ik bedacht dat het handig is om de uitleg met betrekking tot nieuwe functionaliteit meteen in een handleiding vast te leggen. Als de website dan eenmaal klaar is, dan is er meteen een handleiding die ik kan gebruiken om nieuwe gebruikers wegwijs te maken.

De handleiding is voorlopig wel alleen in het Engels beschikbaar. Dit omdat ik dan tijdens het werken aan de website niet continue hoef te switchen qua taal. Als de handleiding klaar is vertaal ik het in 1x naar het Nederlands.

Ik schrijf zo'n pagina in de handleiding pas als de functionaliteit goed werkt, dus alles wat er in staat heb ik inmiddels ook werkend.

De handleiding staat hier:
docs.webfarmer.nl/

Volgende week zal ik weer een topic openen waarbij ik link naar alle nieuwe pagina's.

Laat maar weten als er vragen zijn of als ik iets kan verbeteren!

Deel dit topic

Reacties

DANOONTJE POWERR
Ik wacht wel op de Nederlandse uitleg 😁
roscho
Zover als het klaar is (de blauwe links), kom ik er wel uit, het is even afwachten hoe het allemaal uitpakt als de boel online komt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden engels , taal , website , Handleiding en Tractorfan geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0