Armen voor niemeyer schudder gezocht

Wie kan mij helpen aan 2 armen van een niemeyer hr 501 schudder, het gaat om een 4 rotor. Nieuw vind ik ze te duur. Wie o wie heeft wat voor me liggen. Groetjes johan

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

varken
Al op Barts-parts gekeken?
al gekeken of je ze kunt richten?
wat kosten ze nieuw dan?
basia
@varken
Volgens techniek-webshop 73 eur ; ? Ik heb hier ook een zelfde schudder , en daarvan zijn enkele armen ook gebroken geweest bij de bout , daar zijn nu dikke verstevegings strips op gelast ; en hij werkt nog steeds goed .
Het is nogal dikwandige pijp ; anders is zelf (na) maken een optie ; geen klusje van eventjes , je zou eigenlijk een mal moeten maken om de juiste bochten er in te persen .
Maar in principe wel te doen voor een handige klusser ?
Zetor 3011
@varken nieuw inderdaad 73 euro, richten heb ik gedaan, had er in totaal 8 krom. 2 heb ik er niet kunnen redden. Bart parts zal ik zodadelijk eens kijken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden rotor , schudder , gezocht en niemeyer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
277