TractorFan 3.0 - Collections en Tool menu

Deze week ontwikkeld voor TractorFan 3.0:

Een handig menuutje die overal toegankelijk is:

docs.webfarmer.nl/tools/tools-menu/

En een handige manier om foto's en video's te verzamelen / te bewaren voor later (á la Pinterest):

docs.webfarmer.nl/collections/introduction/
docs.webfarmer.nl/collections/create-collections/
docs.webfarmer.nl/collections/remove-collections/

Deel dit topic

Reacties

+1
GerbertXL
Ik snap er geen drol van. Ik kan niks vinden van knoppen die genoemd worden, of moet dat nog komen?
En control+k is een snelkoppeling naar google zoeken in de adresbalk.
Ik snap ook niet echt waarom het allemaal in het engels moet, die anderhalve man die geen nederlands kunnen op tractorfan...
En de vergelijking met pinterest, ik ben daar nooit geweest.

Niet kloterig bedoeld ofzo als het zo overkomt.
+2
ArieV
@GerbertXL op zo'n reactie zat ik net te wachten! Ik snap van dat hele spul nix. Ben blij dat ik op de site een beetje de weg weet....
Valtra man
@ArieV @GerbertXL helemaal niks ingewikkeld aan. Er komt ergens een functionaliteit waarbij je willekeurige foto’s in eigen mappen (boards) kan steken, puur op basis van eigen interesse.
stannetje96
@GerbertXL Ff rustig lezen kan misschien ook geen kwaad… is een uitleg van wat dat knopje inhoud en wat je er kan doen. Zo ingewikkeld is dat Engels ook weer niet.

Je kan dat menu’tje boven in beeld aandrukken of via die sneltoetsen. In het menu’tje staan wat globale dingen als ‘plaats een foto’ of ‘maak een topic’ maar ook pagina specifieke dingen.
En blijkbaar kan je dus ook collecties maken. Soort mappen waar je foto’s van andere in toe kan voegen om snel toegang daartoe te hebben of van bepaalde bouw projecten te volgen aangezien andere jouw mappen ook kunnen zien
+1
GerbertXL
@stannetje96 ik durf met vertrouwen te zeggen dat mijn engels ver bovengemiddeld is maar waarom een engelse uitleg voor een nederlandse website.
Ik had gemist dat het een toekomstig dingetje is, vandaar dat ik het niet kan vinden.
+2
newholland6640
@GerbertXL

Ik snap het ook niet, en durf met vertrouwen te zeggen dat mijn engels ver onder gemiddeld is 🙊
Pauls
Mijn engels is ook onder het gemiddelde. Ik zou het spijtig vinden dat je dan mss ook voortaan in het engels moet communiceren, Wat ik belangrijk vind is dat het een site/forum blijft die gaat over tractoren en allerhande dat hierbij hoort zoals de werktuigen. En dat mensen nog steeds hun ei kwijt kunnen met vragen en (voldoende) goede antwoorden. Ik vind dit voorlopig een goede mix voor info over de generaties (van tiener tot oudje) en zou dit zeker willen behouden. Wat ik ook wel wil is dat je niet alle eigen foto's zomaar voor iedereen wil laten zien, maar 1 of 2 uit een reeks, zodat het voor jouw privé bvb 50 foto's zijn en dat je er maar 2 van deelt met de andere tf's. Ik weet niet of dit een mooie optie zou kunnen zijn, vraagt natuurlijk wel extra ruimte.
+1
roscho
Quote Reactie van @Pauls:
in het engels moet communiceren

@newholland6640 en anderen:
In de door @SJB533 genoemde link staat in de bijdrage van Tinus:
"De handleiding is voorlopig wel alleen in het Engels beschikbaar. Dit omdat ik dan tijdens het werken aan de website niet continue hoef te switchen qua taal. Als de handleiding klaar is vertaal ik het in 1x naar het Nederlands."

Maak je dus geen zorgen als je het Engels onvoldoende beheerst, t.z.t. komt er vanzelf een Nederlandse versie.
Als straks de nieuwe versie klaar is en door Tinus is opgeleverd en er is dan nóg geen Nederlandse gebruiksaanwijzing, pas dán mag je je terecht zorgen maken.
+3
Tinus
@Pauls De website komt gewoon in het Nederlands hoor, de website vertaalt straks alles automatisch naar het Engels en vice versa. Bij het bouwen van de site is alles in eerste instantie Engels omdat dat voor mij handiger is en de screenshots ook in het engels zijn. De handleiding die ik tegelijkertijd schrijf dus ook. Deze handleiding wordt voor lancering ook omgezet naar het Nederlands.

Voor wat betreft de foto's. In de (groep) chat kun je straks eventueel foto's privé delen. De website moet je verder niet zien als vervanging van facebook, whatsapp of instagram ofzo. Foto's deel je vooral omdat ze interessant zijn voor andere fans. En anders mogen ze op je andere socials 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN