Illustratie van:
9

International 644 - Voeringskoppeling

Hallo,
Ik heb dus een inter 644, en ik wou de orginele centerkoppeling (295 mm) vervangen voor een voeringskoppeling. Ik was al even aan het zoeken gegaan, en op histroparts stond er een van 295 mm en op techniek webshop stond er een van 280 mm. Zou dat veel verschil maken?
Ook heb ik vernomen dat histroparts niet zulke geweldige kwaliteit levert. wat zijn jullie ervaringen hiermee?

Deel dit topic

Reacties

+1
Ik zou eem fatsoenlijke bestellen bij vecoma, of kramp of kawe.
+1
Inderdaad gewoon bij granit, sparex of kramp kopen. Histoparts heb ik ooit een tank van, die heb ik uiteindelijk compleet moeten verbouwen om pas te maken.
+1
@chucky5o zoiets had ik al eerder gehoord van histroparts, uiteindelijk op kramp besteld. Maar dat past perfect
+1
@Olaf bouma international zelf heb ik ook een 644. Als ik wat nodig heb ga ik ook niet naar histoparts . Zelfde ervaring als hier boven beschreven: past niet!!!
+2
@cyrus-van-gelder ik heb prima ervaringen met histoparts.
Meerdere keren spullen gehaald voor diverse internationals. En geen gedoe gehad.
+1
Afhankelijk wat voor werk je ermee doet, zou ik voor een organische rijplaat gaan. Met zo'n plaat kun je de koppeling veel gedoseerder op laten komen. Alleen kan hij minder goed tegen warmte tov een sinterplaat.
@Corne S was ook mijn idee, die heb ik ook gehaald. Het is toch maar een hobby trekker
+1
Inspecteer wel eerst je vliegwiel. Soms richt een sinterplaat schade aan en moet het vliegwiel eerst afgedraaid (gevlakt) worden.
+1
@roscho klopt, ik heb het vliegwiel laten vlakken, en een nieuwe drukgroep erop. Die sinterplaat heeft ze allebei opgevreten. Maar ik zet dr nou een voeringskoppeling in, dus dan hoef ik dit maar 1 keer te doen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 en hebben de trefwoorden inter , vervangen , ervaringen , webshop en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0