Gezocht: Mini ronde balenpers wikkel combi

Ik ben op zoek naar een mini ronde balenpers met wikkelaar.
Als iemand iets heeft ergens te koop weet staan mag je het altijd laten weten. Bij voorbaat dank

Deel dit topic

Reacties

CaseCS130
De bekende tractorfanner @case 745 xl heeft 1 van z'n beide combinaties te koop staan zag ik gister.
case 745 xl
Ik heb een midi te koop ja. Een mini zou ik niet aan beginnen. Dat heb ik 1 seizoen geprobeerd maar was geen succes.
pieterjrdevries
Bedankt voor het antwoord! We zijn meer opzoek voor de hobby om 's avonds wat te rommelen op het land. Waarom was een mini geen succes?
case 745 xl
@pieterjrdevries die mini had een picup van ongeveer 50 cm en een invoer van 10 cm hoog. Als de wierzen breder waren ging het niet. Als de wierzen hoger waren ook niet. Ding zat altijd verstopt.en kapot was een wolagri r 500
CaseCS130
@case 745 xl Dat was dan nog een relatief bekend merk, je ziet nu heel veel mini persen die nieuw maar 5000 euro kosten. Kan me niet voorstellen dat je daar fatsoenlijk mee werken kan.
case 745 xl
@CaseCS130 zoon wolagri combi had ik. Heb die toen gebruikt gekocht. Koste toen nieuw 27000 euro ex uit mijn hoofd. Maar ik kon er niks mee worden

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden balenpers en mini geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN