Illustratie van:
2

David Brown 996 - Oorzaak diesel in de oliecarter

Na enige tijd merk ik dat het olieniveau in carter van de motor stijgt. Wel 5 centimeter boven het peilstreepje. Ik vermoed dat er diesel bij de olie komt tijdens het in werking zijn van de tractor.
Water kan het volgens mijn niet zijn want de olie is zwart van kleur . Wat zou hiervan de oorzaak kunnen van zijn en hoe kan dit opgelost worden. Alvast grote dank voor raad hierover.

Deel dit topic

Reacties

Grootste kans is het opvoerpompje.
Dan zit er een scheurtje in het membraan
+1
Ik denk eerder aan een lekke keerring van de inspuitpomp aandrijfas (cav pomp die aan de linker kant tegen de distributie plaat gemonteerd zit)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 996 en hebben de trefwoorden olie , tractor , motor , werking , kleur , diesel , merk , david brown en zwart geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0