Soms mis ik foto’s

Met enige regelmaat, of juist niet regelmatig, mis ik foto’s. Ik bedoel dat wanneer ik op de homepage kijk en dan naar het fotooverzicht kijk ik soms foto’s zie die niet meer verschijnen wanneer ik op de knop laatste foto’s druk. Wanneer ik foto voor foto bekijk komen ze meestal, maar ben niet 100% zeker, wel tevoorschijn. Maar dat doe ik nooit. Ik kijk alleen naar foto’s die ik interessant vind, danwel mooi, danwel graag een klikje geef omdat ze dan hoger staan in de meest bekeken foto’s.
Vandaag bijvoorbeeld staan er in het overzicht een paar foto’s van het Tiny house achter de Tiny tractor. Maar die zijn niet meer te zien nadat ik op de knop laatste foto’s heb gedrukt. Zulke foto’s mis je dus als je niet veel tijd hebt om te kijken en ze dus al op pagina 3 of verder staan.

Ik kijk eigenlijk altijd op een iPad.
Enkele redenen die ik kan bedenken:
- ik kom uit Limburg.
- ik plaats zelf geen foto’s.
- ik lees hier soms bijdrages van leden die er niet tegen kunnen dat anderen het wel eens beter weten.
- ik reageer af en toe niet omdat ik geen zin heb in de commentaren.

Wat moet ik doen om alle foto’s te krijgen nadat ik op de knop laatste foto’s heb gedrukt?

Deel dit topic

Reacties

Loeideutz
In reactie op een ander topic, het middelpunt van het Nederlands sprekend deel van de leden van deze site ligt, mijns inziens ergens net onder de grote riolen. De rest van de wereld moet je in dit verband maar even vergeten.
Ik ga ook niet komen bij dit feestje omdat ik me niet op mijn gemak voel bij een hoop onbekenden die niet geïnteresseerd zijn in mijn verhalen.
+1
erik9831
Heeft met dit te maken...

tractorfan.nl/topic/293074/
+1
Loeideutz
@erik9831 heb net effe naar dat andere topic gekeken en de map ongeordend ook gevonden. Dank hiervoor.
Pieter Buren
@erik9831 als ik dan op 'Ongeordend' klik linksonder de foto kom ik niet in die map uit. Is er nog een andere manier op die map te bekijken dan via de link in dat topic?

(klik om te vergroten)

Blauwe tekst linksonder de foto.
+2
InsaneNL
@Pieter Buren de 3 streepjes rechts bovenin, foto's, ongeordende foto's
rickboer blija
Foto's waar een andere titel dan een merk en model bij staan komen niet terug in het overzicht die jij beschrijft
+1
Loeideutz
@rickboer blija Niet mee eens. Klik vaker op foto’s en zie geregeld een andere beschrijving dan merk en model of bezigheid.
+2
Tinus
In de volgende versie van TractorFan werkt dit een stuk logischer.
Van-Epscheuten
Ik denk dat het gewoon komt, omdat je uit Limburg komt..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , druk , ipad , limburg , overzicht en foto geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0