Illustratie van:
1

Veenhuis Giertank - Roest binnenzijde gegalvaniseerde tank

Goedenavond. Wij hebben een veenhuis 6800 liter gegalvaniseerde tank. Deze tank is aan de binnenzijde aan het roesten. Verleden jaar heb ik de tank aan de binnenzijde vrij gemaakt van losse roest plakaten en hem daarna volledig geverfd met eigen merk Kramp anti roest verf. Volgens opgaaf vergelijkbaar met Hammerite. Deze winter tank weer opengemaaktt en schoon gespoten. Op veel plekken komt er toch weer roest doorheen. Hebben nullie tips waarmee dit te behandelen is? Of is dit proces niet meer te stoppen.

Deel dit topic

Reacties

+1
Ik houd wel van fosforzuur. Eerst te tank handmatig zoveel mogelijk ontroesten, dan insmeren met fosforzuur 85% en daarna in de zinkprimer.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Veenhuis Giertank en hebben de trefwoorden winter , veenhuis , giertank , verf , tank , merk , kramp , Roest , veenhuis giertank en Veenhuis 6800 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0