TractorFan 3.0 - Like button

Deze week aandacht voor de nieuwe "like" button, waarbij je net als op Facebook (en elders) kunt reageren middels emojis:

docs.webfarmer.nl/tools/react-button/

Deel dit topic

Reacties

+5
Fendt926Driver
Dat kon wel eens een waardevolle aanvulling zijn.
We gaan het proberen.
+1
Jotke
Mooie aanvulling @Tinus !

Als ik nu, volgens mij bij reacties wil zien wie die geliked heeft, ook je eigen reactie, is dat niet altijd zichtbaar. Op prikkebord enz wel maar op Tractorfan niet.
@Jotke je kan bij foto's ook niet terugkijken wie je eigen foto heeft geliked volgens mij. Dat mis ik wel eens, ik ben soms wel benieuwd wie mijn foto's liked...
Jotke
@Deutz-Fahr-Rijder

Kan via notificatie archief. Maar bedoel als je op de +1 bij een reactie klikt bijv zie je niet wie die geliked heeft op tf. Bij de andere sites, in ieder geval prikkebord wel.
Valtra man
Een nog veel betere oplossing zou zijn de like button helemaal weg te laten. Wat draagt het uberhaupt bij… 🤷‍♂️ als je iets leuk vind en je hebt er wat over te zeggen, schrijf je toch een comment.
+7
@Valtra man oneens, vaak is een duimpje als blijk van waardering genoeg vind ik.
+3
Albert Peters
@Deutz-Fahr-Rijder dat blijk van waardering vind ik ook wel belangrijk
ik geef ook regelmatig een duim veel meer als een comment
+1
Valtra man
@Albert Peters er zijn heel veel mooie foto’s met weinig duimpjes, maar ik ben zeker van dat die door velen gewaardeerd zijn. Ik betrap me er vaak op dat ik foto’s bekijk, ze leuk vindt maar doorga naar de volgende zonder ze te liken. Aantal views vind ik dus al veel relevanter dan likes bvb, maar het is aan de ontwikkelaars om creatief na te denken hoe sociale media mee kan evolueren.
+2
Valtra man
@Deutz-Fahr-Rijder dan geef ik jou een duim als blijk v waardering voor je reactie 😉😛

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden facebook en Tractorfan geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN