Nieuwe Nexat werktuigendrager voor Oekraïne-vlogger Kees Huizinga

De Nexat 14 meter lange en 3 meter brede werktuigendragen kan in de lengte rijden en in de breedte werken. Wat een mooie techniek zit er allemaal in gebouwd:

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Dit is wat we nu weten over de Nexat:

Het Duitse Nexat heeft een brede alles-in-één werktuigdrager ontwikkeld. De werktuigdrager kan met behulp van verschillende modulaire werktuigen zowel de grondbewerking uitvoeren als het zaaien, de gewasbescherming en de oogst. Volgens de bouwers kan één persoon binnen 10 minuten een werktuig wisselen.

De Nexat heeft een vaste spoorbreedte. De machine rijdt jaarrond over dezelfde sporen.

De Nexat heeft een vaste spoorbreedte. De machine rijdt jaarrond over dezelfde sporen. Nexat wordt door de organisatie van de Duitse beurs Agritechnica bekroond met een gouden innovatieprijs.

Video:

Bron: gfactueel.nl/meer-details-bekend-over-nieuwe-werkt…
Grasbaal
Prachtig om te volgen al die ontwikkelingen:

De Duitse fabrikant van mesttechniek Wienhoff uit Bawinkel heeft een bemester ontwikkeld voor de Nexat-breedspoortrekker. Op de Facebook-pagina van Nexat publiceert het dochterbedrijf van Kalverkamp Innovation uit Rieste een paar foto’s.

Meer: mechaman.nl/landbouwmechanisatie/artikel/…

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden werktuigdrager , breedte en nexat geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1.067