Illustratie van:
2

Ford 3000 - Klepsteelrubbers passen niet goed

Ik wil van mij ford 3000 klepsteelrubbers vervangen nu heb ik nieuwe gekregen van de dealer alleen de ouden zaten vast met een ijzer ringetje op de kop alleen de nieuwen gaan mee met de klepsteel weet iemand hier hoe het zit?

Deel dit topic

Reacties

Beste Rick, ik heb geen antwoord voor je, maar wel een tip.
Als je een vraag meerdere keren post, krijg je mogelijk op alle antwoord. Dan is het niet meer overzichtelijk en kunnen reageerders niet meer lezen wat anderen schrijven.
Vraag weghalen: klik op de 3 puntjes en kies "verwijder topic".
Mocht je ze niet meer terug kunnen vinden, klik dan op je profiel. Daar vind je o.a. alles wat je geplaatst hebt.
Gewoon monteren ; waarschijnlijk zijn die rubber "hoedjes" voldoende om olie bij de klepsteel weg te houden .
Ik weet uit mijn automonteurs periode dat de Ford automotoren ook losse hoedjes hadden ; deze werden oud en hard en scheurden op den duur , na vernieuwen was het olieverbruik en blauw roken weer verholpen .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 en hebben de trefwoorden ford , vervangen en kop geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN