Illustratie van:
5

Fendt Farmer 200 V Hydrauliek werkt niet goed

Hallo, als ik met deze trekker met de klepelmaaier er achter ga maaien dan trekt hij hem de grond in. Ik kan nog wel maaien als ik hem net iets hoger zet maar als ik hem op de normale stand zet dan gaat het fout. Ik kan hem dus nog wel omhoog en omlaag doen. Hij reageert wel behoorlijk traag. Het oliepeil van de hydrauliek zit precies tussen min en Max in. Weet iemand wat dat kan wezen? Alvast bedankt! Groetjes Kees

Deel dit topic

Reacties

Als hij hem de grond in trekt.
Dan heb je misschien de topstang te kort
@Fendt926Driver nee dat kan het niet wezen. Ik kan hem wel op de goede hoogte zetten. Maar als hij wat weerstand krijgt van een paar hogere pollen gras dan valt die hoogte begrenzing als het ware weg en zakt hij de grond in
Staat de diepte regeling wel goed?
@Janfendt1958 voor zover ik weet wel. Zoals ik al zei ik kan hem wel op de goede hoogte zetten. Ik denk dat er iets mis is in het hydraulisch systeem maar wat?
Heeft de traktor wel genoeg PK's voor de maaier? aangezien het klinkt alsof de pomp het niet volhoudt wanneer de maaier het zwaarder krijgt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 2 en hebben de trefwoorden trekker , fendt , hydrauliek , maaien , grond , klepelmaaier , max , fendt farmer en Oliepeil geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0