John Deere niet aanwezig op SIMA in Parijs - deloonwerker.be



John Deere zal niet aanwezig zal zijn op de volgende SIMA-beurs. De onderneming wil meer aandacht geven aan landspecifieke evenementen.

Deel dit topic

Reacties

Jotke
Kortom: "IK WIL DAT JULLIE HET ZO DOEN ANDERS KOM IK NIET!"?

En ondertussen de Franse dealers een soort van dwingen om er zelf te gaan staan... net zoals ze vanaf 2016 in Nederland met de ATH/GTH doen dus...
Jotke
@Jotke

In Nederland gaven er alleen steeds maar 1 of een paar dealers gehoor aan...
+1
MaxxuM4ever
@Jotke er zijn toch ook nog maar 2 John deere dealers in Nederland? Groenoord en kraakman? 1 de ene beurs en de ander de andere beurs. Importeurs zijn er toch al jaren niet meer.
Jotke
@MaxxuM4ever

Ja 2 grote en nog een volle hand kleintjes.

JD heeft in 2016 hier in NL aangegeven wat ze nu eigenlijk ook over de Sima zeggen. In NL kwam er het smoesje bij dat de ATH in de verkeerde tijd zou zijn en geen goede locatie en concept als ik het me goed herinner.

Vervolgens kregen de dealers die er wel gingen staan punten voor hun deelname( denk dat dat puntensysteem alleen voor de grote geldt en niet voor de kleine maar zeker weet ik dat niet.

In 2016 heeft Greve er een stand gehad met John Deere's. De GTH van 2017 en 2019 stonden volgens mij wel alle grote dealers die ook officieel tuin en park hadden. In 2018 stonden alleen GroeNoord en Geert-Jan de Kok er met JD's. 2023 waren ze nog maar met tweeën van de grote en stond GroeNoord er samen met Kraakman.

Het zijn beurzen waar de vierkante meters aardig aan de prijs zijn. Hebben we het nog niet over al het transport erheen.

Snap enerzijds de redenering van JD wel dat ze zich op eigen landelijke evenementen willen richten, al wordt dat in NL waarschijnlijk ook bij GroeNoord en Kraakman op het bordje gelegd, maar anderzijds, een beetje fabrikant gaat zelf op z'n minst op een Sima en Agritechnica staan. Nu hebben ze die laatste gelukkig nog niet afgezegd.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere en parijs geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN