Illustratie van:
5

Deutz D6006 - Welk Smeervet voor de D6006?

Sinds kort een D6006, ik lees de handleiding en zie (bijlage) erbij staan.

Ik heb geen verstand van lithiumvetten, maar kwam zelf op Fuchs Renolit LX-EP 2.
Wellicht niet de juiste, wat gebruiken jullie?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+3
Ik gebruik gewoon het normale standaard smeervet, we gebruiken hem ook gewoon normaal, en smeer hem 1x in het jaar door hij werkt dan zo'n 80 uur per jaar
+3
Elke lithium ep2 is prima. Als je een beetje moderne spullen hebt met hele hoge belastingen word er weleens wat anders geadviseerd maar voor een oudere trekker boeit het allemaal niet echt.
@GerbertXL dank je! Merk vh vet scheelt dat nog?
+1
Ik ben persoonlijk niet van het merkloze spul, gewoon een bekend merk kopen dan weet je wel dat het is wat het moet zijn. Met die paar patronen per jaar beoit de prijs ook niet echt dus ik zou zeggen koop wat ze in de buurt aanbieden.
@GerbertXL Bedankt voor je tips!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6006 en hebben de trefwoorden deutz , fuchs en Handleiding geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
347
ONDERWERPEN