Even voorstellen: nicop 423

Goede middag,

Weet niet of een voorsteltopic maken op deze manier moet, maargoed:

Ik ben Nico en heb onlangs een McCormick/International 423 gekocht, bj1968 volgens het serienummer.
Hij is niet perfect maar alle belangrijke zaken werken goed en ik gebruik 'm naast het sleutelplezier rondom het huis voor de hobby. Het doel is om 'm langzaam maar zeker weer mooi te maken.

Dan ook maar meteen een vraag: hoort de typeaanduiding op de motorkap officieel "McCormick" te zijn of "International"? Er zitten namelijk nu restanten van een "international" sticker op en volgens mij klopt dat niet met het bouwjaar?

Hoe dan ook, ik zal me hier en daar vast nog wel melden voor wat advies 😄

Gr Nico

Deel dit topic

Reacties

+3
Fendt926Driver
Hoi nico. Even voorstellen vindt ik altijd wel netjes.
Maar het moet niet.
Maar door jou verhaal en de vraag kunnen we wel direct de tractorfanners (tf ers) taggen die jou vraag zouden kunnen beantwoorden. @SJB533 @1046
+1
a3vandiejen
Welkom op tractorfan.
+1
Albert Peters
Welkom hier
1046
Als het goed is moet je de stickers hebben op bijgevoegde foto. Vanaf 72 verviel mc cormick op dit type, gelijk met invoering alu grill

(klik om te vergroten)

+3
nicop423
Bedankt allemaal voor het welkom, en @1046 voor de info! 👍🏻 komend voorjaar/zomer maar eens een paar dingen aanpakken.
+1
frammi
Welkom. Geniet van tractorfan en met vragen en antwoorden helpen we elkaar.
verwijderd
+2
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Elektro-boer:
Hopelijk heb ik mijn fout hersteld

Ha ha. Dat zijn geen fouten. Dat kan voorkomen.
Netjes mee helpen met reageren is ook al prima op tf
verwijderd
+3
jd3140jb
@Elektro-boer Dat voorstellen via een topic heb ik eerlijk gezegd ook niet aan gedacht. Heb me wel kort voorgesteld in mijn profielomschrijving. Ik ben het wel met je eens dat het een vorm van respect is naar andere TF-leden om jezelf voor te stellen. Of dat nu via een topic, dan wel via de profielomschrijving is, maakt denk ik niet zoveel uit. Je verhaal is wel herkenbaar, ik heb eerst ook lange tijd meegelezen alvorens een actief account aan te maken. Dus welkom hier (ook al ben ik er zelf nog niet zo lang).
+2
nicop423
@jd3140jb zal voor heel veel wel herkenbaar zijn, heb zelf ook al een tijd alleen maar meegelezen in de aanloop naar de aanschaf. En als ik het goed begrijp is het voorstellen dus eigenlijk de bedoeling via je profiel en niet door een nieuw topic te starten? Dat was mij namelijk niet helemaal duidelijk, vandaar ook mijn opmerking of het “op deze manier moet”. Niet zozeer met de nadruk op “moet” 😉
+2
jd3140jb
@nicop423 Ook welkom hier trouwens. Hoop dat je nog veel plezier gaat hebben met je 423. Heb zelf als kind leren rijden met de 323. Handig trekkertje, was van mijn grootouders. Jeugdsentiment.
+2
nicop423
@jd3140jb Bedankt! De 423 kwam viavia op mijn pad, had ooit al eens een proefballonnetje opgelaten en soms moet je een kans grijpen. Tot nu toe is het een fijne en meest originele trekker gebleken, degelijke techniek waar je zelf nog wat aan kunt doen en ook een gevalletje jeugdsentiment inderdaad. Ben zelf ooit begonnen op een super dexta en daarna een 3000. Ben dus nog niet zo bekend met IHC behalve van de loonwerker in de buurt met de mooie fluitende 6-cylinders destijds.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden hobby , perfect , sticker , advies , serienummer en motorkap geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
799