Illustratie van:
2

Fendt Farmer 1Z - Hoe werkt handrem fendt farmer 1z

Ik heb een Fendt farmer 1z gekocht maar daar zit alleen de handremhendel aan. Er zit dus niets aan waardoor de handrem werkt. Heeft iemand een foto van de handrem en waar deze aan vast zit. Of een exploded view tekening voor een farmer 1 z.
Dank voor alle hulp

Deel dit topic

Reacties

Heb geen foto of tekening ; maar de handrem gaat met een bowden-kabel naar de trommelrem achter op trekker ; dus eigenlijk een transmissie rem (zit denk ik op het verlengde van de pignonas )
(weet niet waar je woont ; maar ik heb hier een staan ; mag je komen kijken ik woon bij Drachten)
+1
@basia bedankt voor het aanbod. Maar woon in het midden van het land. Daarmee is even langs komen geen optie.
Ik ben nu lekker aan het verder puzzelen maar heb al door dat er wat beugeltjes van de handrem missen. En ook met de veren van de voetrem hebben ze gerommeld. Zit nu 1 hele grote veer aan die in het spatbord hangt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 1Z en hebben de trefwoorden tekening , fendt , handrem , fendt farmer en foto geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!