Illustratie van:
2

International 844 S - Diagram bosch roterende brandstofpomp

Hallo tt'ers
Bij mijn 844s lekt het asje van de hand/voetgas bij de brandstofpomp en zoek ik een diagram van de pomp zodat ik kan zien hoeveel werk het is en of ik de pomp weg moet brengen. Ik kan zo niks vinden op internet dus als iemand nog een heeft hoor ik het wel.
Gr jantalo tamminga

Deel dit topic

Reacties

@Mccormick international 423
Hier heb je een foto uit het onderdelen boek.
Nr. 170 is de afdichting voor beide asjes. Onderdeel nr. 3078371R1. Ik weet alleen niet of ze van buiten te vervangen zijn.

(klik om te vergroten)

Volgens mij kan het wel, maar je moet de trekker goed scheef zetten (rechterachterwiel leeg laten lopen bijv).

Ook moet je goed aftekenen hoe de asjes zaten. Bovendien zou ik bij het 1e keer starten de inlaat luchtslang eraf halen, zodat je hem stil kunt krijgen als hij op hol slaat.

Al is het de vraag of je het alleen met o-ringetjes oplost. Het asje of busje zou weleens ingesleten kunnen zijn, waardoor er teveel speling op zit.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S en hebben de trefwoorden brandstofpomp , lekt , pomp , international 844 , internet , brandstof , bosch , bag en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
465