Illustratie van:
2

Same Ariete - Welke keerring heeft de brandstofpomp van de Ariete (Dila)

Welke keerring heeft de brandstofpomp (Dila) van de Same ariete en op welke manier kan ik de nokkenas fixeren voordat ik hem er af haal? Wie heeft ervaring met deze brandstofpompen?

Deel dit topic

Reacties

Waarom wil je deze keerring vervangen, als hij lek is dan zal er ook speling op de lagers zitten.
En brandstof van de pomp in het cater kan bijna niet als de overloop van de pomp zelf open is, achter kant van de pomp de leiding die daar aan zit is de overloop.
Dit zal een DISA pomp zijn
@joop-same Je kon wel eens gelijk hebben Joop. Mijn reden is dat de pomp aan de onderkant nat is van de diesel. Kan het dan zijn dat alleen de achterste pakking (bij de toerenteller) lek is en dat de diesel verklaart?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Ariete en hebben de trefwoorden same , brandstofpomp , ervaring , same ariete en keerring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
204