TractorFan 3.0 - Nieuwe functionaliteit voor groepen

Een grote update voor TractorFan, om de website interessant te maken voor specifieke groepen, die gerelateerd zijn aan tractoren.

Hierbij kun je denken aan een 'miniaturen' groep, een 'farming simulator' groep of een 'ford oldtimers' groep:Hier lees je meer:
docs.webfarmer.nl/groups/introduction/

Deel dit topic

Reacties

+1
brauheist
Even wat anders, ben ik de enigste waar er al weken een 1 bij meldingen blijft staan?
Hidde Gröniger
@brauheist dan heeft iemand je waarschijnlijk in een topic genoemd. Heb ik ook wel is. Dan moet je het desbetreffende topic even opzoeken en dan gaat die wel weg.
brauheist
@Hidde Gröniger ja dan de vraag welk topic... als ik op het 1 druk zegt die geen melding
Hidde Gröniger
@brauheist das de kunst om hem te vinden..
+3
Fendt926Driver
@brauheist ga naar notificaties.
Dan notificatie archief.
En daar zit een knop alle notificaties wissen
+1
brauheist
@Fendt926Driver dankje is weg, gelijk achter gekomen dat ik getagd ben in een verwijderde foto
+1
roscho
Als ik het goed begrijp, maak je hiermee binnen TF aparte forums (of fora??) aan, waarvan je dan weer apart lid kunt worden. Een forum binnen een forum dus. Is dat niet wat dubbelop?
+1
fan van trekkers
@roscho ik vind dit juist wel slim. Ik denk dat er best wel vraag is naar een “farming-simulator” forum. Zo houd je ook veel nieuwe aanwas bij tractorfan leden en nog meer gesprekstof

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractoren , website en Tractorfan geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
334