Illustratie van:
5

Case International Maxxum 5130 pro - Welke versnelling handig trekkertrek?

Beste allemaal,

Ik ga met de maxxum mee doen in de 5,5 ton klasse. Dit is mijn eerste keer, heeft iemand tips welke versnelling en bijvoorbeeld hoeveel bandenspanning? En bij hoeveel toeren zou ik terug powershiften? Ik dacht eraan om te beginnen in de 1 hoog versnelling en dan powershift 4 en dan telkens terugtikken als hij het moeilijk krijgt. Elke tip is welkom

Deel dit topic

Reacties

Wat voor baan , zand of klei, dubbellucht ja of nee en wat voor banden heb je , enz enz trekkertrek is meer dan even wat doen en zo, alles moet op elkaar afgestemd zijn, oefening baart kunst
+1
Gewoon lekker proberen, zo laat mogelijk terug schakelen.
De meesten maken de fout om hoog in toeren te blijven maar zorg dat je rond de 1500 toeren eindigt, dan zijn ze op hun sterkst.
Is een 5130 wel minder dan 5.5 ton?
tractorfan.nl/picture/1504410/ dit is dan een 5150 maar daar staat bij dat hij kaal al 5750kg is.
@Pieter Buren je redt het wel, onze 5150 redde het ook. Wel een middagje slopen en de tank aardig leeg en dan op 600/65R38.
Welke gewicht klassen kun je voor inschrijven? 5,5 en 7,5 of is er ook tot 6,5 ton?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5130 en hebben de trefwoorden trekkertrek , case , versnelling , Case international , toeren , maxxum , powershift en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
353