Vraag over iseki sial 5

Hallo tractorfans,

Ik heb een vraag over een iseki sial 5.

Ik heb er een op marktplaats zien staan en was eigenlijk wel enthousiast alleen ik ken dit type van iseki niet zou iemand mij kunnen vertellen wat hun ervaring is met dit type iseki en wat evt de voordelen en nadelen kunnen zijn van de deze trekker.

Ps ik heb ook een iseki tu1600 zien staan weet dus niet of het onderling heel veel verschil maakt.

Alvast bedankt voor de hulp.

Gr!

Deel dit topic

Reacties

roscho
Ik denk dat er meer overeenkomsten tussen die twee zijn dan verschillen.
De Sial is een iets nieuwer type, zal misschien ook iets duurder zijn(??)
De Sial heeft iets meer pk's, maar 't scheelt heel weinig.
Verder zijn het beide Iseki's, Japans, dus degelijk materiaal.
Beide hebben een doordraaiende aftakas, dus het werktuig stopt niet als je de koppeling intrapt. Dat is handig als je bij bijv. maaien vooruit-achteruit wilt rijden, dan stopt de maaier niet iedere keer.
Er zijn meer van die nijvere, Japanse tuinkabouters, kijk bijv. ook naar Kubota, Yanmar, Hinomoto (heb ik zelf). Als je iets gaat bekijken, let dan ook op of je de benen kwijt kunt als je erop zit. Verder even kijken of er sporen zijn dat het ding in de rijstvelden heeft gelopen. Bij die van mij zaten nl. de aandrijfpot van de voorwieltjes en het voordifferentieel compleet vol met modder i.p.v. olie. Na schoonmaken en opnieuw vullen met olie blijkt alles nog gewoon te functioneren. Let verder op werking van koppeling, schakeling (ook aftakas), heffing, remmen, differentieelslot, inschakeling/werking 4wd en tenslotte op de prijs.
Cedric1995
@roscho bedankt voor de hulp!
roscho
Quote Reactie van @Cedric1995:
bedankt voor de hulp!

't Viel mee, ik kon het zittend af. 😉
Succes met je keuze.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , ervaring , type en iseki geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN