Illustratie van:
8

Deutz D40 - 3e versnelling van deutz d40 is defect. Is dit goed op te lossen?

Hallo allemaal, ik ben opzoek naar een deutz. Nu heb ik een deutz d40 op het oog. De beste man wil er 1900 euro voor hebben, is dit een goede prijs? Nu is het probleem dat er een defect is aan de 3e versnelling. Heeft iemand hier ervaring mee? Is dit makkelijk op te lossen? Ik ben zelf best wel technisch, maar een versnellingsbak heb ik niet eerder los gehad.

Het gaat om de volgende trekker:

link.marktplaats.nl/m1964448172/…

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

+3
Goedkoopste optie is een andere trekker zoeken, volgende goedkope optie is minder bieden en een ander bak kopen en bakken wisselen.
+1
Te weinig vragen is een teken van luiheid. Bied Wat die je waard is en het succes als die weer heel is is niet in geld uit te drukken
+1
Hoi, dat is niet zo eenvoudig, de tandwielen zitten er eg vast op, het is niet zomaar losmaken en afschuiven, de bak is wel overzichtelijk maar ik zou hem dan toch niet kopen, ook onderdelen zijn schreeuwend duur, maar mogelijk zit het alleen maar in de schakelvorken? Ook goed opletten naar de inschakeling van de aftakas, die gaat ook makkelijk stuk.
Hallo, bedankt voor de informatie. Ik heb besloten om toch nog even verder te zoeken. Mocht iemand nog een trekker hebben staan waar die van af wil, heb ik eventueel wel interesse. Het liefst een oldtimer met rond de 40 pk. Er mag wat opknap werk aan zitten!
+1
Ik heb nu een Ford tractor, makkelijk aan te werken, goedkope onderdelen, veel van te vinden ook.
Er zullen er vast nog andere zijn ook maar dat weet ik niet, een D40 koop ik nooit meer.
Ik heb ook nog een kleinere tractor waar ik nog nooit van gehoord had, ook erg goed, dat is een FORT tractor, ja ja met een T .
+1
Quote Reactie van @dendeze:
FORT tractor

Fort is toch een kruiwagenmerk?
Na even zoeken vond ik inderdaad een minitrekker met de naam Fort. Ze schijnen ook veegmachines en rupstrekkertjes te maken. Klopt het dat dit Italiaans spul is?
Ja inderdaad, is Italiaans 4x4 en is beter dan verwacht.
Die heeft een T35 bak daar heb ik nog kist vol met tandwielen van liggen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D40 en hebben de trefwoorden deutz , versnellingsbak , versnelling , ervaring , d40 , technisch , man en defect geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0