Illustratie van:
11

International 844 S - Wie heeft tekening van de stuurkolom

Hallo,

Ik zit al 2 uur op internet te zoeken. Maar ik ben opzoek naar een tekening van de stuurkolom van een inter 844-s Bj 1976. Er zit namelijk speling op het stuur. het bovenste lager zit speling op. Nu dacht ik even opzoeken en nieuw lager bestellen. Alleen kan alleen een tekening gevonden krijgen ven het geheel. wel vindt ik er een van de 33 serie. Deze staat hier ook als voorbeeld. dus die moet ik hebben van de 844-S Hydraulisch gestuurd. Graag ook met de onderdeelnummers.

Groet Fires

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Kijk maar op de site van cnh.com
+1
Als het goed is kan je hier wat mee

(klik om te vergroten)

@chef beunhaas die kreeg ik niet gevonden. Ik ga nog eens zoeken. die je er op heb gezet krijg ik niet duidelijk. Heb je anders de link?
Onderdeel nummer gevonden. Nu nog iemand die m kan leveren. CASE IH - KOGELLAGER - 3221275R91
Heeft iemand nog tips?
-Dealer zegt niet meer leverbaar...
- op internet krijg ik er zo geen gevonden
@Fires kan je niet het lager verwijderen en er een universeel lager met dezelfde afmetingen in monteren? is voor de werkende functie geen verschil maar zal in de kosten wel aanzienlijk schelen
@chef beunhaas. Dat moet ik nog kijken. Heb een dealer gesproken. Die zei dat hun een nylon bus draaien voor zulke dingen.
@Fires neem dan wel POM of brons. Nylon zwelt op met vocht en klemt de as.
+1
@redeagle14. Ben zelf metaalbewerker. Draaien en frezen. Was de bedoeling al om dan eventueel brons te nemen en met een vetnippel...
Www.techniekwebshop.nl Geeft aan een stuurkogel op dat nummer
@Caseih1056xlll
Dit klopt wat je zegt. Maar die stuurkogel is de 75R91op het eind en het lager is: 70R91 op het eind.

Daar zit denk ik het verschil.
Misschien staat hier iets voor je tussen.
ihcparts.nl/documentatie-informatie/…
Succes.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S en hebben de trefwoorden tekening , inter , stuur , international 844 , internet , speling , hydraulisch , International en nieuw geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0