Illustratie van:
5

John Deere 710 - Reviseren / vervangen stuurhuis

Sinds 1 week trotse eigenaar van JD 710. Prachtige machine. Het sturen gaat echter wat zwaar en voelt wat 'hakerig'. Zit ook flink speling op. Het stuurhuis voelt niet echt gesmeerd aan. Heeft iemand ervaring met uitwisselen. Ik lees in werkplaatshandboek dat dan de bak eraf moet maar lijkt me beetje sterk. Kan aan mijn roestige Frans liggen 😞.

Tips/ervaringen zijn welkom!

Deel dit topic

Reacties

Toevallig Joost uit Haalderen?
Jep 😄
@JJvB Haha had al zo'n vermoeden. Welkom!
Beetje een laate reactie ik had het zelfde probleem de lagers in het stuurhuis zijn dan kapot dus dan moet de trekker doormidden en het stuurhuis moet dan helemaal open daar zitten 2 conische lagers in die moet je vervangen en dan is de speling ook gelijk van het stuur af 😜

(klik om te vergroten)

Dat binnenste is het stuurhuis
Ai daar was ik al bang voor.. leuk winterklusje. Hij doet het prima maar wel fijn als het een keer spelingvrij is

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 710 en hebben de trefwoorden john deere , sturen , stuurhuis , ervaring , vervangen , bak , machine , speling , reviseren en werkplaatshandboek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0