Illustratie van:
4

Renault 56 - Waarom bouwt mijn hydrauliek pomp geen druk op?

Ik ben laatste paar dagen het probleem aan het zoeken hoe het kan dat mijn hydrauliek pomp geen druk op bouwt. De olie stroomt wel ui de lijdingen met een gang. Maar mijn druk meter geeft niks aan en er komt geen druk op de slangen van werktuigen te staan. Kan iemsnd min helpen wat ik moet doen of controleren?

Deel dit topic

Reacties

@Ferdinanddijkstra
Overdruk gecontroleerd?
Filters schoon?
Kwaliteit olie?
Is dit plotseling ontstaan of heb je iets in het circuit losgehad/gereviseerd?
Zit waarschijnlijk lucht in de zuigleiding. Rechts achter de versnellingspook zit een filter in de bak. Deze een keer schoon maken kan helpen.
Heb een keer gehad bij zo’n renault dat de overdrukklep open bleef staan. Deze zit in het ventielenblok wat onder het stuur zit gemonteerd.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 56 en hebben de trefwoorden olie , renault , hydrauliek , hydrauliek pomp , druk , pomp , werktuigen en slangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!