Illustratie van:
7

Schuitemaker Feedo 80-18 - Weeginrichting stoort na regen

Elke keer als de Feedo nat geregend is, geeft de weeginrichting storing. Hij weegt wel, maar vliegt zo naar -400 en gaat dan in stapjes ineens weer naar 700 bijvoorbeeld. Ik kan de weeginrichting dan niet gebruiken.

Oorzaak? Het moet toch wel over regen kunnen? Mensen ervaring of tips?,

Deel dit topic

Reacties

Stekker verbinding ergens?
+2
Niet meer voeren als het regent.
Ik gok een stekker verbinding waar water in loopt. Ik zou beginnen met het controleren van de stekker die de voeding voorziet en als die het niet is van daar uit de kabel volgen naar de verzamelbak enz enz
+2
Het wegen gebeurt op basis van weerstand. Daarom zijn alle kabels naar de weegstaven ook van dezelfde lengte. Als 1 van deze kabels ergens doorgeschuurd is of er komt vocht in de stekker dan veranderd je weerstand en krijg je die vreemde waardes.
Alle kabels na lopen kijken op slijtplekken en dergelijke. Of het verzameldoos zit vocht in
+1
Alle weegcellen 1 voor 1 los koppelen. Dus 1 los en de andere laten zitten. Niet op de waarde letten want die klopt dan niet maar even in de gaten houden of ie dan stabiel blijft. Dan zie je snel genoeg welke het probleem zou kunnen geven
Bedankt! De bedrading van de voeding is wel goed. Het zal dan wel in de bedrading van de wegerij zitten

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schuitemaker Feedo 80-18 en hebben de trefwoorden voeren , nat , schuitemaker , storing , regen en ervaring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0