Illustratie van:
5

Holder B 10 - Hallo, mijn Holder B10, bjr 1955, varieert uit zichzelf steeds in toeren en lijkt soms zelfs te smoren. Wie weet hoe ik dit op moet loss

Mijn Holder B10, bjr 1955, varieert uit zichzelf in toeren, zonder dat ik de gashendel bedien.
Verder smoort hij soms. Wie weet hoe ik dit moet oplossen? Alvast bedankt voor de reacties. Gr. Roel

Deel dit topic

Reacties

Gebeurt het ook bij volgas? Of alleen bij stationair en halfgas?
Bij alle "gasstanden". Hij valt helemaal terug, ook bij vol gas. Slaat dan bijna af.
Je kan beginnen, met het vervangen van de dieselfilter, aangezien het ook bij volgas voorkomt. Ander vaker voorkomend probleem, is een ingesleten regulateur. Dat geeft ook, zo een variërend toerental. Maar meestal, gaat het dan volgas, dan wel goed.
Dank je, ga ik doen. gr. Roel
De motor komt niet goed aan temperatuur, waardoor niet alle diesel verbrand en zodoende een onregelmatig verbrandings patroon creëert. zorgen dat de motor op temperatuur blijft de juiste olie gebruiken om te smeren, en warmhouden de motor.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder B 10 en hebben de trefwoorden Holder , gashendel en toeren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
460
ONDERWERPEN