Illustratie van:
5

Deutz D4006 - koppeling ontkoppeld niet meer

Vorig de weekend de Deutz 4006 uit 1978 helemaal afgespoten met de hoge druk spuit, daarna nog een stuk mee gereden. vanmorgen wou ik hem weer gebruiken, nu kom ik erachter dat de koppeling niet meer ontkoppeld. kan dit te maken hebben met water wat er misschien in gekomen is? of is er iets anders aan de hand?

Deel dit topic

Reacties

+2
Waarschijnlijk blijft de koppelingsplaat plakken. Als je het kapje aan de onderkant er af haalt kan je dat zien. Iemand de koppeling laten indrukken en dan kijken. Als hij vast zit kan je hem dan ook meteen losmaken er een paar x tegen te kloppen en dan komt hij wel los.
@Heinp was dit bij jouw 4006 laatst ook het probleem?
@JD-4450 Idd. Bijna de muur er uit gereden 🤦🏻‍♂️
Als je ruimte hebt
Kun je hem in de versnelling starten (laag)
Koppeling in getrapt houden en wachten
Springt dan vaak los
+2
Vanmorgen even tijd gehad om er naar te kijken. het was inderdaad de koppelingsplaat die bleef plakken. een klein tikje met een schroevendraaier en nu draait die weer als een zonnetje.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 en hebben de trefwoorden water , deutz , koppeling , druk , spuit en deutz 4006 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0