Illustratie van:
3

Case International 1056 XL - 4wd blijft aanstaan

Hoi goede dag
Ik heb bij mijn 1056xl dat de 4wd aan blijft staan
Nu heb ik hem elektrisch na gelopen en zou goed moeten zijn ik krijg gewoon netjes stroom op de magneet spoel nou heb ik druk gemeten en geeft die helemaal niks aan en als ik dan de rem in druk geeft hij 11 bar maar dit zou andersom moeten werken heeft iemand enig idee hoe dit kan komen ?

Deel dit topic

Reacties

Ik ben geen 1056 liefhebber maar wat mij als eerste altijd werd verteld dat wanneer dat type deze verschijnselen gaf? Dat je naar de zekeringen van het remlicht moest kijken.
@radium45
Ja klopt ik heb hem elektrisch na gelopen met schema er bij maar het werkt nog steeds nie goed
@raymondvdh1056 Dan kan ik je verder niet van advies dienen, helaas.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1056 XL en hebben de trefwoorden netjes , hoi , case , oliedruk , druk , rem , 4wd , stroom , Case international , International 1056 , elektrisch en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0