Illustratie van:
2

Schuitemaker Rapide 130 - Mijn bedieningspaneel heeft Geen stroom waar zit de zekering fois het IP de printkaart?

Het licht in de opraapwagen doet het dus heb stroom op de stekker

Deel dit topic

Reacties

Wij hadden het laatst bij een vd 6600's.
Na de winterstalling geen stroom op de kast. Als je met de rug naar de trekker staat, dus met je gezicht naar de wagen, dan zit rechts een rechthoekig plaatje op de voorkant. Daar achter zit o.a. de stroom beweging. De grote brede stekkers even los en schoonmaken was bij ons voldoende om alles weer aan de gang te krijgen
Brand er ook geen klein rood puntje?
Al gemeten of er wel spanning op de stekker van de trekker zit? Anders zit er links voor op de wagen een klep. Als je die erafhaalt kan je het hydrauliekblok naar voren kantelen. Dan komt er ook een witte kast mee waar de elektrische besturing in zit.
Hier zit ook een zekering in. En hier kun je meten of er voeding vanaf de trekker komt. Vanaf hier gaat hij weer met 4 aderige kabel naar de bedieningskast. Deze kabel wil ook nog wel eens kapot gaan.
Maar eerst voeding meten. Het best doe je dat door met een lamp te belasten en dan tegelijk de spanning meten. En begin bij de trekker te meten!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schuitemaker Rapide 130 en hebben de trefwoorden rapide , opraapwagen , schuitemaker , schuitemaker rapide , zekering en stroom geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0