1 scharige hert ploeg onderdelen gevraagd

Hallo allemaal, ik heb een 1 scharige hert ploeg. Ben erg tevreden met deze ploeg, ploegt erg mooi. Mijn ploeg zolen zijn totaal versleten. Zijn er nog onderdelen verkrijgbaar? Zoniet past er een ander merk op, of imitatie van iets.?. Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

wilbertkw
Welk merk ploeg is het? Met een beetje geluk kunnen de kenners hier aan de hand van enkele foto's wel zeggen welk merk ploeg het betreft
Zetor 3011
Het is een hert ploeg
labella
Dat is denk ik iets voor de Belgische tractorfans, bij mijn weten stond de Hert fabriek in het Belgische Kwatrecht. Misschien dat daar nog ergens wat ligt.
Zetor 3011
Zou er van een ander merk ploeg ook onderdelen zijn die hier op passen

(klik om te vergroten)

Zou er geen ander merk zijn voor passende onderdelen
Wybren de vries
@Zetor 3011 @farmer1Z heeft 1 gerestaureerd een aantal jaar geleden mischien kan hij je helpen met verdere kennis.
Zetor 3011
Oké, dankje
+1
langeslagdiesel
Laatst splinternieuwe onderdelen voor mijn Goudland in hardox laten maken. Ook al jaren niet meer nieuw te krijgen. Goed meten. Tekening maken met de exacte maten er op. En offerte laten maken. Made in Polen. Goede kwaliteit staal en een zeer nette offerte inclusief verzending. Aanradertje, echt waar. De man adverteert op Kleinanzeigen Duitsland.
Zetor 3011
Oké, bedankt. Zullen we eens achteraan gaan
Zetor 3011
Ik heb eens lang zitten zoeken op internet, als ik de codes van de onderdelen invoer kom ik bij gassner ploegen uit. De afmetingen van de delen moeten passen. Delen zijn nieuw verkrijgbaar in Duitsland en Roemenië.
langeslagdiesel
@Zetor 3011 dan lijkt me het probleem opgelost. Gassner ploegen zijn in Duitsland zeker niet onbekend. Worden zelfs nog nieuw gemaakt. Kijk wel goed waar je ze besteld. Er zit nogal eens een prijsverschil tussen de 1 en de ander, heb ik ondervonden. Alleen de verzendkosten al kunnen je zomaar een etentje uitsparen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden ploeg , onderdelen , merk en versleten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
446