Illustratie van:
2

Fendt 612 - Olielekkage versnellingsbak stelschroefjes

Hallo,

weet iemand waar de 2 stelschroefjes onderaan de versnellingsbak voor dienen. mijn versnellingsbak lekt hier namelijk en ik zou hem graag lekvrij maken, maar ik weet niet goed of ik hiermee niets ontregel aan de versnellingsbak. Het gaat om een favorit 612 ls turbomatik van bouwjaar 1980.

alvast bedankt voor de info

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
Hier zitten inbusboutjes in waarmee de schakelstang van de aftakas mee afgesteld is. Als er nog voldoende draad vrij is, misschien goed schoonmaken en er korte boutjes indraaien met vloeibare pakking.
@Arrie94 oké ik ga zeker eens bekijken of dat mogelijk is. bedankt voor de reactie! 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 612 en hebben de trefwoorden turbomatik , fendt , versnellingsbak , lekt , lekkage , lek , fendt 612 , bouwjaar , favorit en olielek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
477