Gezocht: Gezocht fendt 200v vario cabrio (zonder cabine)

GEZOCHT
Fendt 200v vario cabrio.
Ben bereid een hele correcte prijs te betalen naar gelang de staat en draaiuren!
Elke vario cabrio van de 200 serie mag aangeboden worden.
Wie verkoopt er 1 of weet er 1 te koop staan?

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

walker1
@David-B toen ik je topic las, dacht ik nog dat ik er zo eentje gevonden had, maar deze in België is de enige die ik tegenkwam en ik schrok van de prijs.
traktorpool.nl/index.php/details/…
David-B
@walker1 naar deze ben ik al gaan kijken, maar die is zijn prijs echt niet waard. Heeft geen minihydrauliek,voorasvering, maar 2 ventielen, banden ook niet meer zo goed, en dashboard zag er ook slecht uit.
walker1
Nog eentje gevonden bij Abemec, al had ik wel verwacht dat zo'n bedrijf wel alle informatie en een foto er bij zou zetten.
occasions.abemec.nl/nl/occasions/…
David-B
@walker1 deze gaat een handgeschakelde zijn voor die prijs verwacht ik
walker1
@David-B waarom perse een Fendt vario zonder cabine? Wat ga je er zoal mee doen? Met cabine staan er zat te koop. Oudere Fendt 200 serie, geen vario, zonder cabine is ook wel te vinden. Van andere merken ook genoeg wat jonger spul zonder cabine, maar geen vario.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden vario , fendt , gezocht en cabrio geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
163
TREFWOORDEN