Illustratie van:
5

Massey Ferguson 35 - Gloeien mf 35

Ik heb 4 nieuwe gloeikaarsen van 1,7v van histoparts en ook een nieuwe controleoog van 12 v 38 a gemonteerd .nu word de controleoog in 7 sec bloedrood terwijl de gloeikaarsen nog maar beginnen te roken. Ik heb de gloeikaarsen naast de tractor gehangen en aangesloten om dit te kunnen zien Dus de contoleoog is veel rapper de de gloeikaarsen. Ze zijn aangesloten volgens schema en voor zekerheid nog eens gaan kijken bij een in de buurt. Zou het een verkeerde controleoog kunnen zijn?

Deel dit topic

Reacties

Gloeioog kan geen 12v zijn 4x1.7= 6.8v normaal zit daar een weerstand en het gloeioog bij voor. Alles in serie moet samen 12v zijn.
@redeagle14 ik had een controle gloeioog gekocht bij histoparts 12 v 38A passende voor mf 35.
Waar zou ik een ander kunnen vinden?
Met weerstand bedoel je dat die onder het dashbord zit?
@Jolimida dat is zo'n weerstand met windingen. En die zijn er in meerdere waardes.
Hoeveel Amp zijn de gloeikaarsen. Het moet wel bij elkaar passen. Als je 38A spiraal hebt en 50A kaarsen dan lukt het niet.
@jan4072 ik heb er van 1,7volt gekocht bij histoparts hoeveel amp dat is zou ik niet weten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 en hebben de trefwoorden roken , massey ferguson , ferguson , tractor , massey , schema en Massey ferguson 35 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0