Illustratie van:
5

International 644 - Wil niet meer in de 3de versnelling

Hallo beste leden,
ik heb een International 644 met H-versnelling naast het stuur, en bij de aankoop wou deze al niet meer in de 3de versnelling. de vorige eigenaar zij dat hij er eerst nog wel in ging maar telkens koste het meer moeite en op het laatst wou die er helemaal niet meer in. waar zou het probleem kunnen liggen?

mvg. Brent

Deel dit topic

Reacties

Schakelgaffel ingesleten.
Tandwiel versprongen op de as

Wil de hendel niet naar de plek van de 3e of stopt de hendel ook als je naar de 3e wil?
Zonder koppeling voorzichtig schakelen geeft ook geen geknars?
Schakelmechanisme door het dashbord tot aan de bak helemaal nageleken dat de schakelstang niet ergens een uitgelopen bout of ijzertje tegenkomt
@Fendt926Driver de hendel stopt als je naar de 3e wilt.
@brent-van-der-zee je zou het schakelmechanisme onder het dashbord even schanier voor schanier langs kunnen lopen om te kijken of daar iets zit wat hem tegenhoud.
Anders even het versnellings bak deksel lichten.
Dat is geen hoogstaand iets maar moet wel netjes gebeuren.
Maar ik ken niets van inters met stuurschakeling dus zul je even de inter deskundigen moeten afwachten hoe dat precies loopt
@Fendt926Driver ja even afwachten, het dashboard moet er in iedergeval wel af.
@brent-van-der-zee
Kijk even hier op pagina 34 staat het mechanisme uitgetekend
drive.google.com/file/d/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 en hebben de trefwoorden stuur , versnellingsbak , versnelling , aankoop en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0