Illustratie van:
2

Deutz D6006 - Specs voor kentekenaanvraag waar?

Ik heb een D6006 die in Polen is geimporteerd, daar woon ik. Nu wil ik een kenteken registratie doen en hebben ze allemaal specs nodig zoals max aanhangergewicht, enz enz.

Het plaatje waar het normaal op staat is beschadigt, een soort corrosie heeft er plaatsgevonden, dus ik kan het niet meer aflezen. Weten jullie wellicht hoe en waar ik dit soort gegevens nog meer kan vinden?

Deel dit topic

Reacties

Is helemaal niets meer af te lezen, ook het vin/chassis nummer niet? Anders zou je via onderstaand e-mail adres mogelijk het een en ander kunnen opvragen:

de.homologation@sdfgroup.de
+1
Als je het chassisnummer nodig hebt dan staat deze links of rechts ingeslagen op het chassis/koppelingshuis.

Volgensmij zijn de typeplaatsje van de gewichten die er op staan bij elke 6006 2WD hetzelfde. Dus hier een type plaatje van een D6006.

(klik om te vergroten)

.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6006 en hebben de trefwoorden deutz , kenteken , polen , max en registratie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
240