Illustratie van:
7

Deutz D6006 - Specs voor kentekenaanvraag waar?

Ik heb een D6006 die in Polen is geimporteerd, daar woon ik. Nu wil ik een kenteken registratie doen en hebben ze allemaal specs nodig zoals max aanhangergewicht, enz enz.

Het plaatje waar het normaal op staat is beschadigt, een soort corrosie heeft er plaatsgevonden, dus ik kan het niet meer aflezen. Weten jullie wellicht hoe en waar ik dit soort gegevens nog meer kan vinden?

Deel dit topic

Reacties

+1
Is helemaal niets meer af te lezen, ook het vin/chassis nummer niet? Anders zou je via onderstaand e-mail adres mogelijk het een en ander kunnen opvragen:

de.homologation@sdfgroup.de
@Niels_D Bedankt, zie onderstaand wat er leesbaar is. Van welke organisatie is dit mailadres?
+1
@IF-V4-VD Dat is denk ik de Duitse tak van de Same Deutz-Fahr groep. Voor de verplichte kentekenaanvraag voor trekkers in 2021/22 had je het bouwjaar nodig, en iemand postte hier in het forum dat je deze eenvoudig kon opvragen bij Deutz door je serienummer naar dat adres te mailen en dat ze dan vrij vlot antwoord kregen met het bouwjaar. De zoekfunctie werkt niet echt lekker mee dus weet zo niet wie de eerste was, maar heb vaker langs zien komen dat dit werkte. Misschien hebben ze naast bouwjaar ook meer details beschikbaar.
+2
Als je het chassisnummer nodig hebt dan staat deze links of rechts ingeslagen op het chassis/koppelingshuis.

Volgensmij zijn de typeplaatsje van de gewichten die er op staan bij elke 6006 2WD hetzelfde. Dus hier een type plaatje van een D6006.

(klik om te vergroten)

.
@LuftDeutz die van mij is anders, zie onder
Dit is wat er leesbaar is

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
@IF-V4-VD

Het plaatje wat vervaagd / beschadigd is. Is het type plaatje van de motor, hier staan geen gewichten of chassisnummer op.

Voor het bouwjaar zou je kunnen kijken of dit op inlaat spruitstuk staat ( rondje met getal erin )

Of

In de voor of achtervelgen staat het ingeslagen ( het bouwjaar van de tractor ligt hier meestal niet ver vanaf).

En anders idd even een mailtje sturen naar de.homologation@sdfgroup.de met het chassisnummer. Heb ik zelf ook gedaan en netjes reactie gekregen.

Op de 1ste foto onder het chassisnummer staat wel iets van gewichten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6006 en hebben de trefwoorden deutz , kenteken , polen , max en registratie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
448