Illustratie van:
6

Massey Ferguson 3065 - Is de rijsnelheid computer weer werkend te krijgen?

Hallo op mijn mf 3065 zit een soort datatronic computer niet de echte. volgens mij is het een LH agro computer. nou vroeg ik mij af is het mogelijk om deze weer werkend te krijgen dus dat ik kan zien hoe snel ik rij? weet iemand waar de sensoren zitten? er zit momenteel wel een klein beetje leven in want het cijfer op het scherm veranderd wel af en toe onder het rijden.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

De LH-agro maakt gebruik van de standaard aftakas en rijsnelheid sensor. Als de 4wd en differentieelslot bij 14km/h uitschakelen werkt de rijsnelheid sensor. Er kan ook nog een extra interface voor de LH-agro zitten.
@KMMF
de 4 wd schakelt niet automatisch uit bij 14 km per uur (lampje gaat niet uit) dus sensor is dus kapot denk ik. waar kan ik deze sensor vinden
@Mfjes in het hefdeksel, recht boven het kroonwiel. Je kunt hem ook eerst doormeten weerstand moet ongeveer 450ohm zijn. Afstelling, tegen kroonwiel aandraaien, dan 3/4 omw terug draaien.
@KMMF kun je hier vanaf buiten af bij?
@Mfjes ja net voor de hefas onder de brandstoftank

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3065 en hebben de trefwoorden massey ferguson , ferguson , massey en sensor geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
404