Illustratie van:
6

Fendt Farmer 2 - Hef wil niet dalen

Hallo allemaal, ik heb een Farmer 2 en de hef wil wel heffen maar niet dalen ook niet met een last in de hef. als de motor uit staat zakt hij uiteindelijk wel maar heeeel langzaam. het lijkt mij of de hefcilinder niet drukloos gemaakt wordt. Iemand een idee hoe we dit kunnen fixen?

Deel dit topic

Reacties

+1
Zit waarschijnlijk iets niet goed in de hef bediening. Zit er nog beweging in de ophanging van de topstang? Daar gaat aan de rechterkant een stangetje naar de hefbediening. Probeer deze eens te bewegen. Succes.
+1
Zit de kraan niet dicht onder de stoel rechts op het hefblok?
+2
Zit de kraan niet dicht onder de stoel rechts op het hefblok?
@Brouwerdk ik ga vanavond opzoek, maar als deze kraan dicht zit zou hij dan toch ook niet willen heffen?
@Brouwerdk gezocht en gevonden, en hij wil nu idd weer naar beneden. Bedankt
+1
@VanB
Jawel ; heffen gaat wel ; maar met dat kleine heveltje boven op het hefregel-ventiel kun je de daalsnelheid mee regelen ; dus het hef daalsnelheids regel ventiel "heveltje"

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 2 en hebben de trefwoorden fendt , motor , fendt farmer 2 , hef , hefcilinder en fendt farmer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
268