Illustratie van:
2

International 553 - Hefinrichting als steigerbegrenzer gebruiken

Ha Tf'ers,

Ik ben op zoek naar een andere manier om de hef als steigerbegrenzer te gebruiken bij mijn 553. Eerst had ik een 3hoeks bok naar het topstang punt, maar dat ding is loei zwaar en hing te laag. Dus nu wil ik het met losse sleepvoetjes doen. Wat ik nu heb gedaan, is de hef in zijn hoogste stand gezet, en vervolgens de hefarmen versteld, zodat de heflatten op een cm of 25 hangen. Nu is mijn vraag: kan dit? Als er druk op komt, gaat dit goed of wordt er dan intern het een en ander kapot gedrukt? Het is er natuurlijk niet op berekend om in zijn hoogste stand nog omhoog gedrukt te worden. Ik hoor het graag!
Tim

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Zoals benoemd, de hef in de hoogste stand en de hefarmen versteld

Reacties

+1
Waarom nie een stuk dikwandige koker over de armen, met een verbinding naar topstanggat, eenvoudig en nie zwaar
+1
@de-wit
Dit moet je niet doen met de hendel van de diepte-regeling je hebt dan kans dat de pomp door het overdruk ventiel blijft pompen omdat de hef zijn hoogste stand niet kan bereiken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 553 en hebben de trefwoorden kapot , hefinrichting , hef , druk , topstang en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
175