Gezocht: Betonnen decoratie trekker John Deere

Dag,

Ben vanwege een ludiek cado opzoek naar een betonnen John Deere trekker als decoratie.

Er worden nu alleen Fendt en Case met opraapwagen aangeboden, maar er staat mij iets bij dat er in het verleden ook een John Deere 7930 van beton was?

Mocht iemand zoiets weten of tips hebben hoor ik het graag.

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

+1
JD 6110
Volg.... ik zag dat laatst ook. En inderdaad alleen de merken die jij noemt helaas...
Siete
Dat die JD bestaat is 100% zeker.
Heb m zelf een keer cadeau gegeven jaren terug. Of hij nog te krijgen is vraag ik me af. Even een snelle zoek ronde op Google leverde helaas niks op.
JD3010
Hier schrijven ze over oa. JD trekkers. Verder weet ik het niet.

betongoed.nl/tuindecoratie/voertuigen/
+1
ford7700man
Er waren er tijdje terug meer merken ,ik heb zelf new holland tg .volgens mij maakte iemand die op basis van Bruder miniaturen. Weet niet waar en of ze nog te koop zijn
caseboy
@ford7700man Die niew holland TG beelden heb ik ook weleens gezien en ik denk dat ze inderdaad bruder als basis hebben gebruikt. Ik heb de TG van bruder ook nog gehad een die leek er wel heel veel op

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , opraapwagen , john deere , fendt , case , beton en john deere 7930 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
767